Java Spring Boot applikation utveckling

Last Updated on: (senast uppdaterad på:)

Java Utveckling för webben med hjälp av Spring Boot gör många av Java tekniker enklare att använda på en webbapplikation. Exemplar består av databasanvändning (Data source), säkerhet (Security), och Sessions. I det här inlägget beskriver jag olika färdiga tekniker genom sina egna projekt. Varje projekt som länkas till är en färdig projekt som jag använder som en exempel på tekniken, förklaras kort på varje film.

 

App 1

Här är Spring Boot projektet som använder Spring Boot Security med en databas för inloggningar samt en NoOpPasswordEncoder.
Här finns projektet för att ladda ner: 1.SpringBootSecurityWithDataSource,NoOpPasswordEncoder

App 2

Här är Spring Boot Security appen med BCrypt som password encoder:
Här finns projektet för att ladda ner:

2.SpringBootSecurityWithBCrypt

App 3

Här är Spring Boot Security appen som använder sig av Sessions för att spara användaresinformation som till exempel användarnamn på sessions.
Här finns projektet för att ladda ner:  Spring Boot Security och Session från databasinformation

App 4

Här är två appar som samarbetar: en Java Spring Boot applikation och en Angular applikation. En fungerar på backend och serverar JSON objekter och en presenterar en “drag and drop” gränssnitt för interaktioner på JSON slutpunkter. Gränssnittet använder JSON Objekter för att göra interaktioner möjligt i samband med resurs och klient hantering. Nedan finns en demo film. För att köra Java Spring Boot applikationen så behövs det att du har en Redis Server och MySQL databas på plats. En exempel på hur den databasen kan se ut finns i Java appens källkatalog.
Koden på de två appar finns för nedladdning: TwoApps–backend with JSON Rest (using Java), frontend with drag and drop (using Angular)

Lämna ett svar